Als je op zoek bent naar een effectieve en veilige behandeling om je huid te verbeteren, dan is microneedling met Morpheus 8 wellicht iets voor jou. In deze tekst zal ik je alles vertellen wat je moet weten over deze innovatieve procedure.

Wat is Microneedling?

Microneedling met RF is een cosmedische behandeling waarbij kleine naaldjes in de huid worden aangebracht.

Wat is Morpheus 8?

Morpheus 8 is een geavanceerd microneedling apparaat dat gebruik maakt van radiofrequentie technologie om de huid te verjongen. Het apparaat combineert microneedling met radiofrequentie om dieper in de huidlagen te kunnen doordringen en zo nog betere resultaten te behalen.

Hoe werkt Microneedling met Morpheus 8?

Tijdens de behandeling worden kleine naaldjes in de huid aangebracht, die vervolgens radiofrequentie energie afgeven. Deze energie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Daarnaast zorgt de warmte die vrijkomt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van littekens en pigmentvlekken.

Voordelen van Microneedling met Morpheus 8

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan microneedling met Morpheus 8. Zo is de behandeling geschikt voor alle huidtypes en kan het worden toegepast op verschillende delen van het lichaam. Daarnaast is er weinig tot geen hersteltijd nodig en zijn de resultaten al na enkele behandelingen zichtbaar.

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling zal de huid worden gereinigd en verdoofd met een verdovende crème. Vervolgens zal de behandelaar het Morpheus 8 apparaat over de huid bewegen, waarbij de naaldjes kleine gaatjes in de huid maken en tegelijkertijd radiofrequentie energie afgeven. De behandeling kan licht ongemakkelijk aanvoelen, maar is over het algemeen goed te verdragen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, maar dit trekt meestal binnen enkele dagen weg. Het is belangrijk om geen agressieve huidverzorgingsproducten te gebruiken. Mijn behandelaar zal mij voorzien van specifieke nazorginstructies om het beste resultaat te behalen en om voorzichtig te zijn tijdens het herstelproces

Conclusie

Microneedling met Morpheus 8 is een effectieve en veilige behandeling om de huid te verbeteren en te verjongen. Met behulp van radiofrequentie technologie en microneedling kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken worden verminderd, met langdurige resultaten. Als je geïnteresseerd bent in deze behandeling, neem dan contact op met een ervaren en gekwalificeerde behandelaar voor meer informatie.

Tarieven

Inclusief verdoving!

Gezicht Prijs
Kuur gezicht 1 zone – 3 behandelingen €1500
Gezicht 1 zone per losse behandeling €595
Kuur kaaklijn + hals 2 zones – 3 behandelingen €1500
Kaaklijn + hals 2 zones per losse behandeling €595
Kuur gezicht + hals 2 zones – 3 behandelingen €1975
Gezicht + hals 2 zones per losse behandeling €850
Kuur decolleté 1 zone – 3 behandelingen €1500
Decolleté 1 zone per losse behandeling €595
Lichaam Prijs
Kuur gezicht + hals + decolleté 3 zones – 3 behandelingen €2699
Gezicht + hals + decolleté 3 zones per losse behandeling €995
Kuur armen of benen of billen of buik 1 grote zone – 3 behandelingen €1500
Armen of benen of billen of buik 1 grote zone per losse behandeling €595
Kuur armen of benen of billen of buik 2 grote zones – 3 behandelingen €2699
Okselzweet behandeling €500